• head_banner_01

Lada Sichuan Beureum kalawan résidu péstisida lemah sareng logam beurat

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Lada Sichuan Beureum garing

Ngaran Botanical: Zanthoxylum bungeanum Maxim.

Bagian dipaké: buah


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING Dina kantong PP 20KG NET unggal

Gambar produk

Red Sichuan Pepper with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Lada Sichuan

Red Sichuan Pepper with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

Lada Sichuan

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sumber tina lada Sichuan Beureum Garing urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Sichuan, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama lada Beureum Sichuan garing di Cina.

Kami ngagaleuh Lada Sichuan Beureum garing ti supplier kami anu diaudit anu melak tangkal Lada Sichuan di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat anu rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados henteu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Panén dimimitian ti pertengahan Agustus.on nalika Lada Sichuan mimiti némbongkeun warna beureum.Ayeuna aya seueur cucuk dina dahan tangkal Pepper Sichuan, Pagawe kedah nganggo sarung tangan khusus Pikeun nyegah cilaka.Nalika metik buah-buahan, pagawé kedah ati-ati supados henteu ngaruksak dahan.Upami seueur cabang anu ruksak parah, hasil taun payun bakal parah kapangaruhan.

Sanggeus mawa cabé ka bumi, pagawé kedah nempatkeun aranjeunna ipis di lantai kanggo wengi pikeun nyegah pemanasan diri,whieu wgering spminyak warna beureum tina Lada Sichuan. Isukna, Sichuan Peppers kudu digaringkeun dina sinar panonpoé dina kasur awi.Mun aranjeunna disimpen langsung dina lanté semén, warna beureum bakal manja.drying kudu kontinyu;disebutkeun warna beureum ogé bakal manja.

Sanggeus kami geus dibeuli bahan baku ti audit urangedsuppliers, pagawe kami bakal nyabut batangjeung sikinati Lada Sichuans heula ku scrubbing aranjeunna.Saatos scrubbing, ayakan dilarapkeun pikeun miceun siki;winnower a, pikeun miceun batang.Saatos éta, pagawé urang bakal ngaleungitkeun najis sarengséjénhal asing ti Peppers Sichuan sarta tungtungna pak aranjeunna dina kantong PP 20kgnet masing-masing.Salila sakabéh kursus, magnet kuat sarta detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi jeung logam lianna.

Peppers Sichuan garing biasana dipaké salaku bahan baku pikeun nyieun rempah jeung seasonings, salaku bahan baku pikeun pakan ternak, komo bahan baku pikeun nyieun farmasi.

kaluaran taunan urang Sichuan Peppers nyaeta ngeunaan 100 ton.

Peppers Sichuan Garing kami biasana diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah, sareng Koréa Kidul.Upami anjeun ngagaduhan paménta, nelepon kami iraha waé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami