• head_banner_01

Mesin Skinning pikeun Kulit Kayu Manis Dipasang

Baheula, kayu manis/Cassia scraped urang utamana skinned sacara manual.Ku cara kieu, efisiensi pisan low: hiji jalma biasana scrapes ngeunaan 100kg babakan seger.Ku alatan éta, biaya tanaga gawé téhradaluhur.

Saatos rada ékspérimén saeutik, mesin skinning pikeun kulit kayu manis / Cassia ahirna geus nimukeun.Kalayan mesin ieu, efisiensihas greatly geus ningkat: hiji mesin peels ngeunaan 5000kg barks seger.Éta hartina hiji mesin bisa ngalakukeun pagawean 50 urang.

news11

Baheula, biasana 100 urang di hiji pabrik kerok babakan seger, meunang kira 1mt seger scraped babakan sapoé.Dina 60 poé panén urang bisa meunang ngan kira genep puluh ton babakan seger, nu dijieun ngan 30 ton barang garing.Ieu jauh tina kuantitas anu dipikahoyong ku klien kami.

Ayeuna kami geus dipasang 2 mesin, meunang 10 ton barks scraped seger sapoé.Dina 60 dinten waktos panén, urang tiasa gaduh total 600 ton barks scraped seger, nu nyieun nepi ka 300 ton barang garing.Kalayan dua mesin ieu, urang tiasasajauh ieunyieun cukup garing scraped kulit kayu manis pikeun klien kami.

With dua mesin ieu, urangbiaya ngolah ahirna geus lowered.Kami ngarepkeun Cinnamon Stick Scraped (Cigar Cinnamon) urang bakal langkung kompetitif di pasar.


waktos pos: Mar-26-2022