• head_banner_01

P sareng P Dagang Dipindahkeun ka Kantor Anyar

Baheula taun ieu, Guangxi P jeung P Trading Co., Ltd dipindahkeun ka kantor anyar: RM 816-817 BLDG.2 Shi Mao INTL Center No.. 17 Ping Le AVE., Anu perenahna di puseur Keuangan Street kota Nanning.

Dipapaésan ku réa tangkal evergreen jeung kembang, sabudeureun dinya pisan geulis tur pikaresepeun.Hasilna, hawa di dinya seger pisan, masihan anjeun suasana santai di kantor.Ieu bakal ngajadikeun anjeun ngarasa energetic salila gawé anjeun.
Di gedong ieu aya Pusat Kabugaran.Nalika anggota staf ngarasa capé, aranjeunna tiasa latihan kabugaran salami jam istirahat.

news2

Jalan utama aya jalan anu ageung pisan sareng lalu lintas anu saé.Butuh ngeunaan 10 menit ngajalankeun ti stasion beus utama ka dinya.

Seueur organisasi anu aya hubunganana sareng bisnis perusahaan ogé aya.Salaku conto, seueur perusahaan asuransi sareng bank ageung aya di gedong tatangga.Bea Cukai sareng laboratoriumna ogé caket.Kantor pamaréntahan sapertos Biro Administrasi Perindustrian sareng Perdagangan sareng Biro Pajak henteu jauh.Sadaya ieu cocog pisan pikeun bisnis perusahaan.

Baheula, kantor parusahaan ieu lokasina di No.. 83-4, Xian Hu AVE.MID., nu aya di wewengkon padumukan.Butuh waktu kira-kira sajam pikeun anggota staf pikeun indit ka Bea Cukai atanapi Biro Pajak.Ayeuna, peryogi ngan ukur 5 menit pikeun angkat ka organisasi éta - éta ngahémat waktos.

Komunikasi lalulintas di dinya ogé pohara merenah.3 halte beus caket: Beus No.220, No.26, sareng No.48. Sajaba ti éta, aya dua stasion metro caket dieu: Line 3 jeung Line 4. Dina kecap, éta pisan merenah pikeun datang ka kantor parusahaan. .Dear tamu dibédakeun ti sakuliah dunya, anjeun warmly tampi ka Guangxi P na P Trading Company negotiate gawé babarengan ramah.


waktos pos: Apr-14-2022