• head_banner_01

Panén tina Star Anise Spring Pepelakan Datang

Panén Star Anise Spring Crop ahirna datang.

Hiji poé sanggeus Festival Spring Cina, Urang drove ka wewengkon pagunungan ngahasilkeun Star Anise.Di jalan, urang ngaliwat sababaraha bukit dimana seueur tangkal Star Anise tumbuh.Urang eureun di sababaraha tempat sarta ngobrol jeung patani ngumpulkeun bungbuahan Star Anise.

Dina loba tempat urang kapanggih dina tangkal, pamotongan spring Star Anise teu jadi loba.Biasana nalika panén usum semi tina Star Anise datang, hargana bakal turun saeutik-saeutik.Kusabab pamakéan pamotongan spring ieu diperkirakeun jadi low, kumaha oge, hargana tetep rada teguh.

Nalika patani ngumpulkeun pamotongan cinyusu Star Anise, buah-buahan usum gugur parantos bentukna.Nanging, ti saprak daérah produksi utama dilongok ku ibun dina usum tiris kamari, kamekaran Star Anise Autumn Crop 2022 parantos kapangaruhan pisan: buah-buahan leutik henteu katingali séhat.Biasana nalika ngahasilkeun anu saé, buah Star Anise ngabentuk klaster ageung.Hanjakal, urang ngan bisa ningali bungbuahan scanty nongkrong sporadis dina dahan tangkal - tanda ngahasilkeun low.Ti ieu urang bisa ngaduga yén ngahasilkeun pamotongan Autumn meureun bakal rada low.

star anise trees

Sedengkeun pikeun jualan, 70% tina Star Anise dijual di pasar domestik;30%, diékspor.Biasana nalika langkung panas, paménta di pasar domestik turun.Sanajan kitu, jualan domestik teu ngurangan.Sajaba ti éta, pembeli asing ogé tetep meuli barang sanajan harga geus jauh leuwih luhur batan saméméhna.

Masih hal anu sanés: taun ieu, seueur pabrik anu ngagaleuh buah Star Anise pikeun nyuling Minyak Anise Star.Ieu teu biasa: aranjeunna biasana nyaring minyak kalayan daun Star Anise tinimbang bungbuahan!

Hasilna, harga Star Anise Autumn Crop 2022 sigana bakal tetep luhur sakedap.


waktos pos: Mar-26-2022