• head_banner_01

Panén Kulit Kayu Manis Datang

Panén Kayu Manis Cina/Cassia Bark ahirna datang.

news12

Di wewengkon produksi utama unggal kulawarga biasana boga kira lima MU (hiji Mu nyaeta ngeunaan 667 méter pasagi).Jeung ngahasilkeun hiji Mu kira 1MT garing kayu manis barks.Tapi, kuantitas panén kadang gumantung pisan kana harga.Nalika hargana luhur, peternakan aktip dina nyabut barks.Sabalikna, nalika hargana rendah teuing, para patani henteu séhat dina ngajagi babakan.

Hiji poé di awal musim semi, urang drove ka wewengkon pagunungan ngahasilkeun tangkal Kayu manis.Di jalan, urang ngaliwat sababaraha bukit dimana seueur tangkal Kayu Manis anu tumbuh.Urang eureun di sababaraha tempat jeung ngobrol jeung patani stripping kulit kayu manis.

Beda sareng taun ka tukang nalika hujan sareng tiis, ayeuna dina pertengahan Maret, cuaca di daérah produksi haneut sareng beueus.Aya seueur cahaya panonpoe, sareng sakedik hujan.Hadé pisan pikeun patani ngadangu babakan kayu manis tina tangkal.

Sanggeus ngadatangan sababaraha wewengkon ngahasilkeun utama, kumaha oge, urang kapanggih teu jadi loba patani sakumaha taun ka tukang stripping kayu manis barks on pagunungan.Sababaraha patani nyarios yén saprak pasar Kayu Manis parantos leuleus, hargana turun sakedik.Ku alatan éta, patani teu jadi aktip dina meunang di babakan.Numutkeun kaayaan ayeuna, ngahasilkeun taun ieu meureun bakal leuwih handap ti taun ka tukang.

cinnamon trees

Numutkeun pangalaman urang, salila Spring Canton Fair, bakal aya deui paménta pikeun Kayu manis, sahingga harga rebound saeutik demi saeutik.Lajeng, para patani bakal narékahan pikeun ningkatkeun kuantitas panén.Sanajan kitu, naha patani bisa panén cukup kulit kayu manis gumantung pisan kana cuaca.Lamun loba teuing hujan, para patani bakal hese ngagaringkeun babakan, sabab babakan biasana digaringkeun ku sinar panonpoé.Lamun aya teuing saeutik hujan, kumaha oge, tatangkalan moal ngandung kandungan cai cukup luhur pikeun patani pikeun stripks babakan.

Biasana, panén réngsé dina ahir Méi, nalika seueur sprouts muncul dina tangkal, sahingga hésé pikeun patani pikeun nyabut babakan.


waktos pos: Mar-26-2022