• head_banner_01

Blokade Diangkat di Seueur Wewengkon Ngahasilkeun Jamu

Baheula taun ieu, kusabab sumebarna parna Omicron, utamana di Cina kalér, blokade ieu enforced kana loba wewengkon ngahasilkeun jamu, sahingga beurat mangaruhan produksi jeung jualan jamu ubar.

Salila blokade, sajaba jalma diblokir imah, komoditi diblokir di wewengkon ngahasilkeun.Akibatna, pengadaan bahan baku Senega Roots sareng Schizandra Berries kami ngahambat, sahingga ngalambatkeun kiriman dua barang éta sakitar dua bulan.Dina putus asa, urang kedah nyebat Force Majeure pikeun kéngingkeun alesan ti para nasabah.

news1

Anu langkung parah, sababaraha barang anu disiapkeun pikeun kiriman di gudang henteu tiasa dikirimkeun kusabab teu aya kendaraan anu diidinan. Di sisi anu sanés, sababaraha barang anu disiapkeun di gudang kaluar tina daérah wabah henteu tiasa dikirim ka gudang klien kami anu aya di wewengkon wabah.Dina kecap, bisnis urang geus luka dina hiji atawa cara séjén.

Kusabab sumebarna Omicron, departemén Pamaréntah di daérah wabah parantos nyandak seueur tindakan anu épéktip ngalawan varian Cov-19.Kalolobaan jalma geus divaksinasi sahenteuna dua kali;sababaraha malah tilu kali.Ieu pakarang pohara alus ngalawan Omicron.Uji asam nukléat lengkep ogé parantos dilaksanakeun di daérah wabah.Ieu ngabantosan ngaidentipikasi jalma anu katépaan.Pikeun ngeureunkeun panyebaran Omicron, anu katépaan parantos dikarantina dina waktosna.

Saatos ukuran anu disebatkeun di luhur, panyebaran Omicron di seueur tempat parantos dikontrol.

Untungna, panyebaran Omicron di seueur daérah anu ngahasilkeun jamu ahirna parantos dikandung.Ku alatan éta, urang ayeuna bisa ngamimitian procuring bahan baku pikeun pesenan klien kami '.Moal lami deui Pangiriman bakal dilaksanakeun.


waktos pos: Apr-14-2022