• head_banner_01

Warta

  • P and P Trading Moved to New Office

    P sareng P Dagang Dipindahkeun ka Kantor Anyar

    Baheula taun ieu, Guangxi P jeung P Trading Co., Ltd dipindahkeun ka kantor anyar: RM 816-817 BLDG.2 Shi Mao INTL Center No.. 17 Ping Le AVE., Anu perenahna di puseur Keuangan Street kota Nanning.Dipapaésan ku seueur tangkal evergreen sareng kembang, sakurilingna ...
    Maca deui
  • Blockade Lifted in Many Producing Areas of Herbs

    Blokade Diangkat di Seueur Wewengkon Ngahasilkeun Jamu

    Baheula taun ieu, kusabab sumebarna parna Omicron, utamana di Cina kalér, blokade ieu enforced kana loba wewengkon ngahasilkeun jamu, sahingga beurat mangaruhan produksi jeung jualan jamu ubar.Salila blokade, salian jalma diblokir di imah, kom...
    Maca deui
  • Skinning Machine for Cinnamon Bark Installed

    Mesin Skinning pikeun Kulit Kayu Manis Dipasang

    Baheula, kayu manis/Cassia scraped urang utamana skinned sacara manual.Ku cara kieu, efisiensi pisan low: hiji jalma biasana scrapes ngeunaan 100kg barks seger.Ku alatan éta, biaya tanaga gawé rada luhur.Sanggeus rada percobaan bit, mesin skinning pikeun Cinnam ...
    Maca deui
  • Harvest of Cinnamon Bark Comes

    Panén Kulit Kayu Manis Datang

    Panén Kayu Manis Cina/Cassia Bark ahirna datang.Di wewengkon produksi utama unggal kulawarga biasana boga kira lima MU (hiji Mu nyaeta ngeunaan 667 méter pasagi).Sareng ngahasilkeun hiji Mu sakitar 1MT garing ...
    Maca deui
  • Harvest of Star Anise Spring Crop Comes

    Panén tina Star Anise Spring Pepelakan Datang

    Panén Star Anise Spring Crop ahirna datang.Hiji poé sanggeus Festival Spring Cina, Urang drove ka wewengkon pagunungan ngahasilkeun Star Anise.Di jalan, urang ngaliwat sababaraha bukit dimana seueur tangkal Star Anise tumbuh.Urang eureun...
    Maca deui