• head_banner_01

Akar Senega Kualitas Luhur sareng Logam Beurat Rendah sareng Résidu péstisida

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Garing Senega Roots

Ngaran Botanical: Polygala tenuifolia Willd.

Bagian anu dianggo: akar


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2  <30ppm
Bungkusan dikantong PPs ti 20kg net unggal

Gambar produk

High Quality Senega Roots with Low Heavy Metals and Pesticide Residues2

Akar Senega

High Quality Senega Roots with Low Heavy Metals and Pesticide Residues1

Akar Senega

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Senega (Polygala tenuifolia Willd.) nyaéta jinis pepelakan kembangan.Akar parantos dianggo mangabad-abad dina ubar tradisional Cina.

Sumber tina Akar Senega Kering kami nyaéta ti supplier anu diaudit ti Propinsi Shanxi, salah sahiji daérah ngembang Senega di Cina.Kami ngagaleuh Senega ti supplier kami anu diaudit anu melak pepelakan Senega di sawah anu jauh ti daérah industri kalayan logam beurat anu rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados henteu aya polusi résidu péstisida di Senega.

Aya 2 musim panén Senega: Spring Crop dina Apr.-Mei;Pepelakan Autumn, dina Sept.-Nov.Akar umur 2-3 taun mangrupikeun anu pangsaéna.Kalayan akar ngagaduhan, metode pangolahan sapertos

kieu:

1. Nyeuseuh: nyeuseuh taneuh nu nempel dina akar.
2.Selection: miceun urusan asing jeung najis,jeung cabut akar maot.
3.Core Nyoplokkeun (pilihan): Darso akar basa aranjeunna keur aya lemes kalayan dewan kai.Lajeng tarik inti kaluar.
4.Cutting: Potong akar jeung kana potongan ngeunaan 3cm.
5.Drying: nempatkeun potongan akar dina mesin drying salila kira 6 jam kalawan suhu ngeunaan 60 ℃ nepi ka garing ogé.

Salila ngolah, magnet kuat sareng detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi sareng logam sanés. Tungtungnapagawegaduh Akar Senega Garing dipak dina kantong PPtina 20 kg net unggal.

Kaluaran taunan Akar Senega Kering perusahaan kami sakitar 100 ton.

Akar Senega Kering kami dianggo salaku ubar herbal.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun pakan ternak.

Akar Senega Garing kami utamina diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah sareng Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami