• head_banner_01

Flakes Mangga Kering Kualitas Tinggi sareng Rasa Segar Asli

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Kering Mangga Flakes

Ngaran botani: Mangifera indica L.

Bagian dipaké: buah


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Uap

<20%

Total gula

<85%

Aspartam

<1g/kg

Pb

<1.0ppm

SO2

<350ppm

Panonpoé konéng

<0,1 g/kg

Lemon konéng

<0,1 g/kg

TPC

<10cfu/g

Coliforms

<10cfu/g

kapang

<10cfu/g

Salmonella

teu kapanggih dina 25g

Staph.Aureus

<10cfu/g

Pacing

20x500g / kantong plastik / karton

Gambar produk

High Quality Dried Mango Flakes with Original Fresh Taste2

Garing Mango Flakes

High Quality Dried Mango Flakes with Original Fresh Taste1

Garing Mango Flakes

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sumber Flakes Mangga Kering kami nyaéta ti supplier anu diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji daérah ngembang utama Mangga.tangkals di Cina.

Kami ngagaleuhbuah manggah fruits ti suppliers diaudit kami anu tumuwuhTangkal manggudi wewengkon pagunungan terpencil jauh ti industri jeung logam beurat low, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang ku kituna teu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Usum panén mangga nyaéta dina bulan Méi-Jul.Aliran ngolah pelem katuhu nyaéta kieu:

1. Pamilihan Bahan: Pilih buah Mangga anu henteu aya kapang, henteu aya panyakit, henteu aya karusakan mékanis, sareng henteu aya hama serangga.Pilih éta konéng caang, kalayan ripeness 80-90%.
2. Cleansing: Pasang bungbuahan dina tilelep cleansing, ngumbah aranjeunna tuntas.
3. Peeling jeung slicing: Pagawe dilucuti kulit bungbuahan sacara manual ku knives stainless steel, motong off speckles, lamun aya.Sanggeus éta nyiksikan buah kana flakes 8-10 mm kandel.
4. Ingetan warna: Dip flakes buah dina leyuran sulfit salila lima menit, lajeng nyandak kaluar ka solokan caina.
5. Drying: Nunda Mango Flakes sanggeus ingetan warna dina baskets awi bisa garing dina oven jeung hawa ngeunaan 60 ℃ salila kira 6 jam.
6. Bungkusan: Pek serpihan Mangga garing kana kantong plastik 500g, 20 kantong kana karton.

Bengkel Mango Flakes Kering dirancang saluyu sareng aturan HACCP.Salila ngolah, magnet kuat sareng detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi sareng logam sanés.  

The taunanjualantina Kering Mangga Flakes parusahaan urang ngeunaan500 ton.

Serpihan Mangga Kering Kaminyaétautamana diékspor kaHK, Rusia jeung nagara séjén di Éropa Wétan.Upami anjeun ngagaduhan paménta, mangga raoskeunfree ngahubungan kami iraha wae.

Flakes Mangga garing kami utamana diékspor ka HK, Rusia jeung nagara séjén di Éropa Wétan.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami