• head_banner_01

Daun Ginkgo Héjo sareng Résidu Péstisida Rendah sareng Logam Beurat

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Daun Ginkgo

Ngaran botani: Ginkgo biloba L

Bagian anu dianggo: daun


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Color Héjo
Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING Dina kantong PP 20KG NET unggal

Gambar produk

Green Ginkgo Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Daun Ginkgo

Green Ginkgo Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals1

Daun Ginkgo

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Rébuan taun, daun tina tangkal Ginkgo biloba parantos janten pangobatan umum dina ubar Cina.Di AS, seueur anu nyandak suplemén Ginkgo ku kapercayaan yén éta bakal ningkatkeun mémori sareng ngasah pamikiran.

Ginkgo ningkatkeun aliran getih ka otak sareng tindakan salaku antioksidan.Épék ieu tiasa ditarjamahkeun kana sababaraha kauntungan pikeun masalah médis anu tangtu, tapi hasilna parantos dicampur.
Sumber Daun Ginkgo urang ti supplier diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama tangkal Ginkgo biloba di Cina.Kami ngagaleuh Daun Ginkgo ti supplier kami anu diaudit anu melak tangkal Ginkgo biloba di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat anu rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados henteu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Waktos panén pangsaéna nyaéta dina Méi-Jul., Nalika flavon sareng lactones terpene dina daunna paling luhur dina sataun.Saatos dikumpulkeun sacara manual tina daérah anu tumbuh, Daun Ginkgo anu ngagaduhan panyakit sareng hama serangga bakal dipiceun, teras anu saé bakal disimpen ipis dina sinar panonpoé salami 2-3 dinten dugi ka garing.Dina usum hujan, Daun Ginkgo tiasa digaringkeun dina oven anu suhuna sakitar 55ºC salami 4 jam.

Kaluaran taunan Daun Ginkgo perusahaan kami sakitar 100 ton.

Daun Ginkgo kami biasana dianggo salaku ramuan ubar.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku farmasi, sarta salaku bahan baku pikeun inuman.

Daun Ginkgo kami utamina diékspor ka EU, AS, Jepang, sareng Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami