• head_banner_01

Daun Blackberry Héjo sareng Résidu Péstisida Rendah sareng Logam Berat

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Blackberry Daun

Ngaran Botani: Rubus chingii var.suavissimus (S. Lee) LT Lu

Bagian anu dianggo: daun


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Warna Héjo
Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING Dina kantong PP 20KG NET unggal

Gambar produk

Green Blackberry Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Daun Blackberry

Green Blackberry Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals1

Daun Blackberry

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Daun Blackberry sacara tradisional dianggo dina ubar herbal salaku antimikroba sareng sipat antioksidan anu séhat.

Daun blackberry ngora ngagaduhan tingkat antioksidan anu luhur, atanapi kapasitas nyerep radikal oksigén, dumasar kana panilitian anu dilakukeun ku Dinas Panaliti Pertanian Dinas Pertanian AS sareng diterbitkeun dina "Journal of Agricultural Food Chemistry" dina bulan Pebruari 2000. Ulikan USDA mendakan yén Daun blackberry sareng raspberry, bagian tina pepelakan anu dianggo dina tea, langkung luhur dina sanyawa antioksidan tibatan buah beri boh buah.

Dina taun 1990-an, urang Jepang mendakan Daun Blackberry anu mujarab pikeun ngubaran alergi sari (SAKURA Jepang).Ku alatan éta, daun blackberry geus pohara populér di Jepang saprak harita.

Seueur agama dumasar bumi sareng Wiccan ngaku yén daun blackberry tiasa ngabantosan jahat ka musuh anu ngirim éta, sareng ogé tiasa ngabantosan ngaleungitkeun roh jahat ti bumi anjeun.Hasilna, Daun Blackberry geus pohara populér di loba nagara di dunya.
Sumber Daun Blackberry urang ti supplier diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Blackberry di Cina.Urang meuli Daun Blackberry ti suppliers urang diaudit anu tumuwuh tutuwuhan Blackberry di wewengkon pagunungan terpencil jauh ti industri jeung low logam beurat, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang ambéh teu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Waktos panén pangsaéna nyaéta dina Juli-Nov.Saatos dikumpulkeun sacara manual tina daérah anu tumbuh, Daun Blackberry anu ngagaduhan panyakit sareng hama serangga bakal dipiceun, teras anu saé bakal disimpen ipis dina sinar panonpoé salami 2-3 dinten dugi ka garing.Dina usum hujan, Daun Blackberry tiasa digaringkeun dina oven kalayan suhu kira-kira 55 derajat salami 4 jam.

Kaluaran taunan Daun Blackberry perusahaan kami sakitar 100 ton.

Daun Blackberry urang utamana dipaké salaku bumbu ubar.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku farmasi, sarta salaku bahan baku pikeun inuman.

Daun Blackberry urang utamana diékspor ka EU, AS, Jepang, jeung Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami