• head_banner_01

Héjo Artemisia Annua kalawan résidu péstisida lemah sareng logam beurat

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Garing Artemisia annua

Ngaran Botani: Artemisia annua L.

Bagian dipaké: sakabeh tutuwuhan


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Warna Héjo
Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING Dina kantong PP 20KG NET unggal

Gambar produk

Green Artemisia Annua with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Artemisia Annua

Green Artemisia Annua with Low Pesticide Residues and Heavy Metals1

Artemisia Annua

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sumber taunan Artemisia Garing kami nyaéta ti supplier anu diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji daérah ngembang utama Artemisia annua di China.Numutkeun sababaraha panilitian, Artimisinin dina Artemisia annua anu tumbuh di Guangxi mangrupikeun anu pangluhurna di Cina.Rata-rata Artimisinin Artemisia annua anu tumuwuh di Cina sakitar 0,5%;sedengkeun di sababaraha wewengkon Guangxi, saluhur 1,2%.

Kami ngagaleuh Artemisia annua garing ti supplier anu diaudit kami anu melak pepelakan Artemisia annua garing di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados henteu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Waktos panén pangsaéna nyaéta dina April nepi ka Méi sateuacan kembangan.Sakumaha anjeun terang saatos kembangan, sababaraha daun parantos lami teuing sahingga kandungan Artimisinin di jerona janten langkung handap.

Saatos dikumpulkeun ti daérah anu tumbuh, pepelakan Artemisia annua kedah ditempatkeun ipis di lantai kanggo wengi.Upami aranjeunna disimpen kandel teuing, bakal aya pemanasan diri, anu ngabahayakeun eusi Artimisinin.Tutuwuhan kudu garing dina sinar panonpoé terus-terusan.Drying discontinuous bisa ngarugikeun warna héjo nurunkeun kandungan Artimisinin.

Sanggeus kami geus dibeuli bahan baku, pagawe urang taliti bakal miceun hal asing tina tutuwuhan.Sanggeus éta, pepelakan Artemisa annua bakal dipotong kana potongan-potongan kira-kira 5cm.Salila ngolah, magnet kuat sareng detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi sareng logam sanés.Ahirna pagawé ngarangkep pepelakan dina kantong PP masing-masing 20kg bersih.

Kaluaran taunan Artemisia annua garing perusahaan kami sakitar 100 ton.

Garing Artemisia annua kami utamana diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah jeung Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami