• head_banner_01

Rhodiola garing kalayan Logam Beurat Rendah sareng Résidu péstisida

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Rhodiola garing

Ngaran Botani: Rhodiola rosea L.

Bagian anu dianggo: akar


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Uap 10% MAX
Abong 6% MAX
SO2  <30ppm
Bungkusan dikantong PPs ti 20kg net unggal

Gambar produk

Dried Rhodiola with Low Heavy Metals and Pesticide Residues1

Rhodiola garing

Dried Rhodiola with Low Heavy Metals and Pesticide Residues2

Rhodiola garing

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Rhodiola (Rhodiola rosea) nyaéta tutuwuhan anu tumuwuh di daérah anu tiis di Éropa sareng Asia.Akar ngagaduhan sajarah panjang dianggo dina ubar tradisional.

Rhodiola dianggap adaptogen.Adaptogén mangrupikeun kelas zat alami anu dipercaya ngarangsang résistansi awak kana setrés fisik, lingkungan, sareng émosional.Ekstrak Rhodiola tiasa ngabantosan ngajaga sél tina karusakan sareng ngatur denyut jantung.

Jalma make Rhodiola pikeun kacapean, kahariwang, depresi, setrés, jeung loba kaayaan sejen, tapi euweuh bukti ilmiah alus pikeun ngarojong salah sahiji kagunaan ieu.

Sumber Rhodiola Garing urang ti supplier diaudit ti Propinsi Sichuan, salah sahiji wewengkon tumuwuh ngarah Rhodiola di Cina.Urang meuli Rhodiola ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh pepelakan Rhodiola di sawah jauh ti wewengkon industri jeung low logam beurat, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang supados teu aya polusi résidu péstisida di Rhodiola.

Usum panén of Rhodiola aya dina Jul.-Sept.Rhodiola umur kira-kira tilu taun mangrupikeun anu pangsaéna.Kalayan akar Rhodiola asup, aranjeunna mimitina dikerok tina kulit deet.Sanggeus éta, akar dipotong kana flakes kandel 2-4 mm.Teras disimpen dina karanjang awi atanapi kasur awi dina sinar panonpoé dugi akarna garing.Upami akar dipanén dina dinten hujan, kumaha oge, aranjeunna kedah garing dina oven atanapi mesin pengering kalayan suhu 40 dugi ka 60 ℃ sakitar 12 jam.

Salila ngolah, magnet kuat sareng detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi sareng logam sanés.Tungtungna pagawe boga Rhodiola garing dipak dina kantong PP 20kg net unggal.

Penjualan taunan Rhodiola garing perusahaan kami sakitar 50 ton.

Rhodiola garing kami utamana dipaké salaku ubar herbal.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun bahan kadaharan kaséhatan.

Rhodiola garing kami utamana diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah jeung Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami