• head_banner_01

Cabe Beureum Garing sareng Résidu Péstisida Lemah sareng Logam Beurat

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: cabe beureum garing

Ngaran Botani: Capsicum annuum L.

Bagian dipaké: buah


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING Dina kantong PP 25KG NET unggal

Gambar produk

Dried Red Chili with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Cabe beureum

Dried Red Chili with Low Pesticide Residues and Heavy Metals1

Cabe beureum

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sumber Garing urangCabe beureumnyaeta ti supplier diaudit ti Guangxi,salah sahijiétautamawewengkon tumuwuhstinaCabe beureum diCina. Diantara loba variétas séjén,cabe béas leutik dihasilkeun di Guangxi teh hottest hiji di Cina. 

Urang meuli cabe beureum ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh cabe beureumin wewengkon pagunungan terpencil jauh ti industrikalawan logam beurat low, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang sangkan euweuh polusi résidu péstisida dinaproduk.

Panéndimimitianti ahir Agustus nalika cabe beureum dimimitianspikeun nembongkeun warna beureum.Kawas garingAnis béntang, Cabe beureums nyaétabiasana dicelupkeun dina cai panas kira-kira 80 darajat celcius salila kira-kira 2 menit, terus ditempatkeun di panonpoé salila kira-kira opat poé.Diprosés ku cara kieu, cabe beureum garing nembongkeun warna beureum caang pisan.Lamun cuaca teu alus, drying mesinsbakal diterapkeun pikeun mastikeun yén Cabe Beureum garing dina waktosna pikeun nyegah Aflatoksin.

Di pasar, pikeun ngahemat masalah, sababaraha urang fumigate cabe beureum kalawan SO2 tinimbang dipping handap dina cai panas.TheRed Chili diolah ku cara kieu acaraswarna beureum konéng,andnaon parah,pungency geus greatlymangaruhaned.

parusahaan urang handlesDigaringkeunCabe beureum diolah ku cara tradisional-- dicelupkeun kana cai panas samemeh garing.

Sanggeus kami geus dibeuli bahan baku ti audit urangedsuppliers, pagawe kami bakal nyabut batang tina cabe beureum garing kalayan mesin husus.Upami anjeun ogé hoyong batang sareng tutup cabe beureum garing dipiceun,kumaha oge,padamelan haspikeun dilakukeun sacara manual.Sanggeus éta, pagawé urang bakal miceun najis jeung urusan asing ti Cabe Beureum sarta tungtungna pak aranjeunna dina kantong PP 2.5kgnet masing-masing.Salila sakabéh kursus, magnet kuat sarta detéktor logam diterapkeun pikeun nyegah polusi beusi jeung logam lianna.

Cabe Beureum Garing biasana dijadikeun bahan baku pikeun nyieun bungbu jeung bumbu, bahan baku pikeun nyieun pakan ternak, malah jadi bahan baku pikeun nyieun obat-obatan.

Kaluaran taunan kami Red Chili Broken sakitar 100 ton.

Cabe Beureum Garing Kamibiasana diékspor kaEU, AS, Jepang, Wétan Tengah, jeung Koréa Kidul.Upami anjeun ngagaduhan paménta, nelepon kami iraha waé.

Kaluaran taunan kami tina Red Chili Broken sakitar 100 ton.

Cabe Beureum Garing kami biasana diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah, sareng Koréa Kidul.Upami anjeun ngagaduhan paménta, nelepon kami iraha waé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami