• head_banner_01

Akar Orris Garing sareng Résidu Péstisida Rendah sareng Logam BeuratAkar Orris, Florentine Orris

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Garing Orris Roots

Ngaran Botanical: Iris germanica L.

Bagian anu dianggo: akar


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Warna Bodas kulawu
Uap 12% MAX
Abong 5% MAX
Bungkusan dina karton tina 20kg net unggal

Gambar produk

Dried Orris Roots with Low Pesticide Residues and Heavy Metals2

Garing Orris Akar

Dried Orris Roots with Low Pesticide Residues and Heavy Metals1

Garing Orris Akar

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sakali penting dina ubar herbal barat, Orris ayeuna dipaké utamana salaku fixative sarta catetan dasar dina parfumery;éta mangrupa fixative paling loba dipaké pikeun potpourri.

Sumber tina Akar Orris Garing urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Zhejiang, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Chrysanthemum di Cina.
Kami ngagaleuh Akar Orris Kering ti supplier kami anu diaudit anu melak pepelakan Orris di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat anu rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados henteu aya polusi résidu péstisida dina produk.

Waktos panén nyaéta dina ahir Agustus nepi ka Séptémber. Langkung saé pikeun ngumpulkeun akar Orris saatos umurna langkung ti 3 taun.Upami akarna ngora teuing, kandungan minyak volatile bakal rendah teuing.

Pagawe ngumbah Orris Roots seger dina mesin cuci jeung skinning salila kira 20 menit.Saatos éta, taneuh dina Akar Orris bakal dibersihkeun;kulit sagemblengna dipiceun.Lajeng akar bakal motong kana flakes dina slicer, nu bakal garing dina mesin drying hawa panas kalawan 40-55 derajat centigrade salila kira 12hours.Antukna, urang geus meunang geulis ogé garing Orris flakes kalawan warna bodas.

Pikeun kulawarga individu sareng jumlah leutik Orris Roots, aranjeunna bakal ngumbah sareng nyiksikan akar sacara manual, sareng garing serpihan akar dina sinar panonpoé sakitar tujuh dinten.

Akar Orris Garing kami dipaké salaku bahan baku pikeun parfum, salaku bahan baku pikeun kadaharan, salaku bahan baku pikeun pakan ternak, sarta ogé salaku bahan baku pikeun farmasi pikeun ngubaran pyogenic sarta panyakit séjénna.

Kaluaran taunan kami tina Garing Orris Roots sakitar 50 ton.

Akar Orris Garing kami utamina diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah sareng Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami