• head_banner_01

Kulit Jeruk Kering Coklat poék Diprosés ku Métode Tradisional

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Peels Jeruk garing

Ngaran Botani: Citrus reticulata Blanco

Bagian dipaké: buah

 


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Warna  poék bjajaran
Uap 10% MAX
Abong 5% MAX
Bungkusan dina kantong PP 20kg net unggal

Gambar produk

Dark Brown Dried Orange Peels Processed with Traditional Methods2

Jeruk Peels

Dark Brown Dried Orange Peels Processed with Traditional Methods

Jeruk Peels

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Peels Jeruk garing nujul kana peeBuah jeruk sitrat anu tumuwuh di Cina kidul.Mangpaat kaséhatan tinamesekgeus well-dipikawanoh dina Kedokteran Tradisional Cina pikeun dekade.Jeruk zest mindeng dipaké pikeun ningkatkeun rasa séjén dina Manisan, gravies, komo sababaraha masakan daging.Peels jeruk garing ogé bisa sprinkled salaku garnish a.Peels jeruk bisa dipaké pikeun nyieun minyak homemade nikmat, jsb.

Peels Jeruk Garing kami diolah ku cara tradisional sapertos kieu:
1) Pamilihan bahan baku: Pilih jeruk konéng kualitas luhur seger.Motong jeruk kana tilu atawa opat bagian, piceun peels pikeun pamakéan.
2) Nyieun kosong: Paké planer husus pikeun kerok kulit deet tina peels jeruk.
3) Macerating: Pasang 100kgs kulit jeruk kana wadahna macerating, nambahkeun 50 liter plum bittern jeung 0,5 kilo alum.Sanggeus 48 jam cabut peels, sarta dip eta dina cai nu ngagolak pikeun blanching salila 2 menit.Sanggeus éta, nempatkeun eta dina cai keur rinsing salila 24 jam.Lajeng solokan cai tina peels.Teras macerate kulitna sareng 50% cai uyah sareng 30% plum bittern salami 20 dinten.Teras cabut kulitna sareng tiriskeun cai.Di dieu urang ngagaduhan Peels Jeruk Kering kasar.
4) Jus extracting: Pasang Akar Licorice dina cai jeung kulub eta nyieun jus kentel nambahkeun sababaraha gula pikeun pamakéan engké.
5) Licorice macerating jeung drying: Pasang Peels Jeruk garing kasar dina wadah nambahkeun sababaraha jus Licorice jeung nutupan wadahna salila 2 jam.Teras cabut kulit jeruk sareng tuang jus licorice.Pasang kulit jeruk dina mesin pengering.Nalika kulitna parantos garing, nyemprot jus Licorice kana kulit sareng garing deui.Malikan deui léngkah ieu sababaraha kali.Nalika panungtungan waktu drying geus rengse, semprot bubuk Licorice garing dina peels jeung aduk tuntas.Proporsi bubuk licorice nyaéta 1%.Pamustunganana di dieu urang ngagaduhan olahan kulit jeruk garing.

The taunanjualantina Peels Jeruk garing tina parusahaan urang ngeunaan200 ton.

Kulit Jeruk Garing Kaminyaétautamana dipakésalaku jamu ubar.Ogé bisa dipaké salakubungbu.

Peels jeruk kami utamana diékspor ka EU, AS, Jepang, jeung Asia Tenggara.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami