• head_banner_01

Minyak Cassia Cina sareng Logam Beurat Rendah

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Cassia Oil, Cinnamon Oil

Ngaran Botani: Cinnamomum cassia presl

Bagian dipaké: babakan jeung/atawa daun tangkal


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Penampilan cair, tanpa warna coklat
Kapadetan (20 derajat) 1.0450- 1.0700g/ccm
Indéks pegatna 1.6000-1.6140
Otation optik -1,00 darajat - 6,00 darajat
PACKING Dina Drum logam 190KG NET unggal

Gambar produk

Chinese Cassia Oil with Low Heavy Metals3

Minyak Kasia, Minyak Kayu Manis

Chinese Cassia Oil with Low Heavy Metals2

Minyak Kasia, Minyak Kayu Manis

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Minyak Cassia kami disuling sareng kulit Cassia kualitas luhur sareng / atanapi Daun Cassia tina tangkal Cassia anu tumbuh di Guangxi China, salah sahiji daérah anu ngahasilkeun tangkal Cassia di China.Di propinsi Guangxi, wewengkon tumuwuh tangkal Cassia nyaeta ngeunaan 33.000 acres, kalawan kaluaran taunan ngeunaan 30.000 ton Garing Cassia Barks.Urang meuli Cassia Barks jeung Cassia Daun ti suppliers diaudit urang anu tumuwuh tangkal di pasir jeung logam beurat low, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang supados teu aya polusi résidu péstisida dina babakan jeung daun.

Sanggeus kami meuli bahan baku ti suppliers diaudit kami, pagawe kami bakalnempatkeunbabakanjeung/atawa daun dina pot distilasi boga aranjeunna sulingan salila kira 4 jam.Minyak Cassia dina babakan sareng/atawa daun dicampurkeun dina uap pikeun ngalangkungan pipa ka condenser, dimana uap anu ngandung Minyak Cassia janten cair.Cairan anu ngandung Minyak Cassia bakal nuju kana separator minyak cai, dimana Minyak Cassia bakal dipisahkeun tina cai.

Demi thrift, résidu babakan jeung/atawa daun sulinganisdipaké deui jadi suluh pikeun ngaduruk destillpot ation.

Salila prosés ngolah, sadaya Minyak Cassia ngalir dina pipa.Ku alatan éta, micros dikontrol sacara ketat sareng henteu aya polusi anu nyababkeun.

Kaluaran taunan kami tina Minyak Cassia sakitar 50 ton.

Minyak Cassia urang utamana dipaké salaku bahan baku rempah jeung bumbu, salaku bahan baku pikeun inuman sarta inuman, salaku bahan baku pikeun parfum, sarta salaku bahan baku pikeun farmasi.

Minyak Cassia kami utamina diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah sareng Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami