• head_banner_01

Brownish Beureum garing Fructus Schisandra kalawan Low Heavy Metals

Katerangan pondok:

Ngaran Inggris: Garing Fructus Schisandra

Ngaran Botani: Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.

Bagian dipaké: buah


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Warna  beureum nepi ka coklat
Uap 12% MAX
Abong 6% MAX
SO2 30 ppm MAX
PACKING  in kantong PPtina25kg net masing-masing

Gambar produk

Brownish Red Dried Fructus Schisandra with Low Heavy Metals2

Fructus Schizandra

Brownish Red Dried Fructus Schisandra with Low Heavy Metals1

Fructus Schizandra

Penghargaan & Sertipikat kami

Product certificate1
Product certificate2

Rincian produksi

Sumber Fructus Schisandra Garing urang ti supplier diaudit ti Propinsi Liaoning, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Chrysanthemum di Cina.
Urang meuli Fructus Schisandra Garing ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh tutuwuhan Fructus Schisandra di wewengkon pagunungan terpencil jauh ti industri kalawan logam beurat low, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per pangawasan urang sangkan euweuh polusi résidu péstisida dina produk.

Usum panén Fructus Schizandra nyaéta ti ahir Agustus nepi ka Séptémber, nalika daun pepelakan parantos murag saatos kunjungan ibun.Saatos kakeunaan ibun, buah beri bakal nunjukkeun warna beureum semu coklat, anu dianggap kualitas pangsaéna.

Wayah pangalusna pikeun meunang di berries Schizandra dina cuaca alus.Saatos ngajemput tina pepelakan, buah beri kedah diurus sacara saksama kusabab sieun ngaruksak penampilan.

Aya dua cara pikeun ngagaringkeun buah Schizandra: 1. Teundeun buah beri ipis-teu leuwih ti 3cm- dina tikar reed kalayan dahan tangkal di handapeun sinar panonpoé.Sanggeus 3 poé, gently aduk berries ambéh maranéhanana baris garing merata.Sanggeus kira-kira 15 poé, gumantung kana kakuatan cahaya panonpoe, berries bakal garing ogé.2. garing berries nu b dina oven jeung 40-55 ℃ salila kira 12 jam.Suhu teu kedah luhur teuing.Suhu luhur bakal ngajadikeun berries kaduruk leuwih atawa kurang, sahingga ngaruksak penampilan dina watesan warna.

Penjualan taunan Fructus Schisandra garing perusahaan kami sakitar 50 ton.

Urang Garing Fructus Schisandra utamana dipaké salaku bumbu ubar.Ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun inuman.

Fructus Schisandra Garing kami utamana diékspor ka EU, AS, Jepang, Wétan Tengah sareng Koréa Kidul.Upami Anjeun gaduh paménta wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami