• head_banner_01

Tentang Kami

Profil Perusahaan

logo0-1

Kami, GUANGXI P&P TRADING Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsén sareng eksportir rempah-rempah sareng bumbu di Cina kidul.Produk utama kami kalebet rempah-rempah sapertos AD Ginger Whole and Flakes, AD Jahé Bubuk sareng Granules, Cassia Barks, Cassia Sticks Scraped, Cassia Buds, Cassia Powder and Granules, Cassia Oils, Star Anise Whole, Star Anise Broken, Star Anise Powder and Granules , Minyak Star Anise, sarta sagala rupa bumbu ubar.

Kaluaran taunan pabrik urang nyaéta 2,000MT bubuk rempah sareng 3,000MT Cassia sareng rempah-rempah sareng produk herbal sanés.

Sajarah parusahaan

Nu nyekel saham mayoritas GUANGXI P&P TRADING nyaeta Norman Wu, anu geus dina widang rempah jeung bumbu pikeun leuwih ti 30 taun.Anjeunna mimiti damel di perusahaan milik nagara anu aktipitas ékspor rempah-rempah sareng bumbu salami 10 taun ti saprak 1990. Taun 2003, anjeunna ngadegkeun pabrik sorangan Teng County Wu & Sons Spices Co., Ltd., teras di 2011 dibuka dagang sorangan. pausahaan Guangxi P&P Trading Co., Ltd. lingkup bisnis utama keur ngumpul dina ngembangkeun, produksi jeung ékspor rempah jeung bumbu ubar.

about_us2
about_us4
abou_us7
about_us15

Pembeli urang

Biasanapabrik pangan, pakan ternak, jeung produk botanis ti EU, AS, Jepang jeung Koréa Kidul meuli produk urang.Salaku tambahan, distributor ti réa patempatan di dunya ogé mésér produk urang.

Perusahaan anu kasohor sapertos FUCHS GMBH, GYMA EPICES, KRAUTER MIX, MARUBENI CORPORATION sareng DAIEI SANGYO KAISHA, LTD.geus meuli ti urang.

Tim Kami

Tim kami kalebet Departemen QC, Departemen Produk sareng Departemen Penjualan.

Departemen QC ngawaskeun aplikasi péstisida di kebon kami anu dikontrak, ngawas sareng ngontrol logam beurat sareng zat ngabahayakeun sanés dina produk.Salaku tambahan, éta ogé ngatur kualitas produk urang dina hal séjén.

Analisis fisik sareng kimia dilaksanakeun di laboratorium urang sorangan;Sedengkeun analisis résidu péstisida, logam beurat jeung micros, di kontrak Certified laboratorium pihak 3rd, kayaning Eurofins na Merieux NutriSciences.

contact-us-11

Visi kami nyaéta nyayogikeun rempah-rempah sareng bumbu anu aman sareng séhat ka para nasabah anu terhormat, nuturkeun prakték HACCP pikeun ngajamin kualitas luhur, kasalametan sareng traceability lengkep produk urang- "Lapang ka Garpu."