Tentang Kami

Kami, GUANGXI P&P TRADING CO., LTD, mangrupikeun salah sahiji produsén sareng eksportir rempah-rempah sareng bumbu di Cina kidul.Produk utama kami kalebet rempah-rempah sapertos AD Ginger Whole and Flakes, AD Jahé Bubuk sareng Granules, Cassia Barks, Cassia Sticks Scraped, Cassia Buds, Cassia Powder and Granules, Cassia Oils, Star Anise Whole, Star Anise Broken, Star Anise Powder and Granules , Minyak Star Anise, sarta sagala rupa bumbu ubar.

Kaluaran taunan pabrik urang nyaéta 2,000MT bubuk rempah sareng 3,000MT Cassia sareng rempah-rempah sareng produk herbal sanés.

  • about_us1
  • about_us2

Rempah-rempah Organik Kami

Prosés Produksi

Urang ngajual Rempah daun leupas organik dina kendi beautifully dirancang ku seniman Kanada lokal.Hatur nuhun kana ieu, urang tiasa masihan barudak di panti asuhan suplai seni pikeun nganyatakeun kreativitas maranéhanana.

#STEEPANDJAR2016
  • about_us1
  • about_us2

Produk Anyar

  • High Quality Dried Mango Flakes with Original Fresh Taste

    Flakes Mangga Kering Kualitas Tinggi sareng F ...

    Kelembapan <20% Total gula <85% Aspartam <1g/kg Pb <1.0ppm SO2 <350ppm Panonpoé Tilelep konéng <0.1g/kg Lemon konéng <0.1g/kg TPC <10cfu/g Coliforms <10cfu/g Mold <10cfu/g Salmonella teu kapendak dina 25g Staph.Aureus <10cfu / g Pacing 20x500g / kantong plastik / karton Sumber Flakes Mangga Kering kami ti supplier diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Mango tre ...

  • High Quality Senega Roots with Low Heavy Metals and Pesticide Residues

    Akar Senega Kualitas Luhur sareng Logam Beurat Rendah...

    Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 <30ppm Bungkusan dina kantong PP 20kg net unggal Senega (Polygala tenuifolia Willd.) Nyaéta jinis pepelakan kembangan.Akar parantos dianggo mangabad-abad dina ubar tradisional Cina.Sumber tina Akar Senega Kering kami nyaéta ti supplier anu diaudit ti Propinsi Shanxi, salah sahiji daérah ngembang Senega di Cina.Urang meuli Senega ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh tutuwuhan Senega di sawah jauh ti wewengkon industri jeung low beurat patepung ...

  • Dried Orris Roots with Low Pesticide Residues and Heavy MetalsOrris Roots,Florentine Orris

    Akar Orris Kering sareng Résidu Péstisida Rendah a...

    Warna Greyish bodas Uap 12% MAX Ash 5% MAX Packing di cartons of 20kg net unggal Sakali penting dina jamu barat, Orris ayeuna dipaké utamana salaku fixative jeung catetan dasar dina perfumery;éta mangrupa fixative paling loba dipaké pikeun potpourri.Sumber tina Akar Orris Garing urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Zhejiang, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Chrysanthemum di Cina.Urang meuli Akar Orris Garing ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh tutuwuhan Orris di gunung jauh ...

  • Green Ginkgo Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

    Daun Ginkgo Héjo sareng Résidu Péstisida Rendah...

    Warna Héjo Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING DINA PP TAS 20KG NET unggal Pikeun rébuan taun, daun tina tangkal Ginkgo biloba geus perlakuan umum di ubar Cina.Di AS, seueur anu nyandak suplemén Ginkgo ku kapercayaan yén éta bakal ningkatkeun mémori sareng ngasah pamikiran.Ginkgo ningkatkeun aliran getih ka otak sareng tindakan salaku antioksidan.Épék ieu tiasa ditarjamahkeun kana sababaraha mangpaat pikeun masalah médis anu tangtu, tapi hasilna parantos ...

  • Brownish Red Dried Fructus Schisandra with Low Heavy Metals

    Fructus Schisandra Kering Beureum Coklat kalayan ...

    Warna beureum nepi ka coklat Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING dina kantong PP tina 25kgs net unggal Sumber tina Garing Fructus Schisandra urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Liaoning, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Chrysanthemum di Cina.Urang meuli Fructus Schisandra garing ti suppliers diaudit kami anu tumuwuh tutuwuhan Fructus Schisandra di wewengkon pagunungan terpencil jauh ti industri jeung logam beurat low, ngatur aplikasi péstisida sakumaha per superv ...

  • Green Blackberry Leaves with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

    Daun Blackberry Héjo kalayan Résistansi Péstisida Rendah...

    Warna Héjo Kelembapan 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING DINA TAS PP NET 20KG Unggal daun Blackberry parantos dianggo sacara tradisional dina ubar herbal salaku antimikroba sareng sipat antioksidan anu séhat.Daun blackberry ngora ngagaduhan tingkat antioksidan anu luhur, atanapi kapasitas nyerep radikal oksigén, dumasar kana panilitian anu dilakukeun ku Dinas Panaliti Pertanian AS sareng diterbitkeun dina "Journal of Agricultural Food Che...

  • Green Artemisia Annua with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

    Héjo Artemisia Annua kalayan Résidu Péstisida Rendah...

    Warna Héjo Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING DI TAS PP OF 20KG NET unggal Sumber tina Garing Artemisia annua urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Guangxi, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Artemisia annua di Cina.Numutkeun sababaraha panilitian, Artimisinin dina Artemisia annua anu tumbuh di Guangxi mangrupikeun anu pangluhurna di Cina.Rata-rata Artimisinin Artemisia annua anu tumuwuh di Cina sakitar 0,5%;sedengkeun di sababaraha wewengkon Guangxi, saluhur 1,2%.W...

  • Dried Red Chili with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

    Cabe Beureum Garing sareng Résidu Péstisida Lemah sareng...

    Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING IN PP TAS 25KG NET unggal Sumber tina cabe beureum garing urang téh ti supplier diaudit ti Guangxi, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama cabe beureum di Cina.Di antara loba variétas séjén, cabe béas leutik dihasilkeun di Guangxi mangrupakeun hottest di Cina.Kami ngagaleuh Cabe Beureum ti supplier kami anu diaudit anu melak Cabe Beureum di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat rendah, ngatur aplikasi péstisida ...

  • Dried Rhodiola with Low Heavy Metals and Pesticide Residues

    Rhodiola garing kalayan logam beurat lemah sareng pésti...

    Uap 10% MAX Ash 6% MAX SO2 <30ppm Packing dina kantong PP 20kg net unggal Rhodiola (Rhodiola rosea) mangrupakeun tutuwuhan anu tumuwuh di bagian tiis Éropa jeung Asia.Akar ngagaduhan sajarah panjang dianggo dina ubar tradisional.Rhodiola dianggap adaptogen.Adaptogén mangrupikeun kelas zat alami anu dipercaya ngarangsang résistansi awak kana setrés fisik, lingkungan, sareng émosional.Ekstrak Rhodiola tiasa ngabantosan ngajaga sél tina karusakan sareng ngatur ...

  • Chinese Cassia Oil with Low Heavy Metals

    Minyak Cassia Cina sareng Logam Beurat Rendah

    Cairan penampilan, tanpa warna ka coklat Density (20 derajat) 1,0450- 1,0700g/ccm Indéks Pegatna 1,6000-1,6140 Optical otation -1,00 derajat - 6,00 darajat Bungkusan dina Drum logam 190KG NET unggal Minyak Cassia kami disuling ku Cassia Barks kualitas luhur sareng / atanapi Daun Cassia tina tangkal Cassia anu tumbuh di Guangxi China, salah sahiji daérah panghasil tangkal Cassia di China.Di propinsi Guangxi, wewengkon tumuwuh tangkal Cassia nyaeta ngeunaan 33.000 acres, kalawan kaluar taunan ...

  • Red Sichuan Pepper with Low Pesticide Residues and Heavy Metals

    Lada Sichuan Beureum kalawan résidu péstisida Low ...

    Uap 12% MAX Ash 6% MAX SO2 30ppm MAX PACKING IN PP TAS OF 20KG NET unggal Sumber tina Garing Beureum Sichuan Pepper urang téh ti supplier diaudit ti Propinsi Sichuan, salah sahiji wewengkon tumuwuh utama Garing Beureum Sichuan Lada di Cina.Kami ngagaleuh Lada Sichuan Beureum Garing ti supplier kami anu diaudit anu melak tangkal Lada Sichuan di daérah pagunungan terpencil anu jauh tina industri logam beurat anu rendah, ngatur aplikasi péstisida saluyu sareng pangawasan kami supados aya ...

  • Dark Brown Dried Orange Peels Processed with Traditional Methods

    Kulit Jeruk Kering Coklat poék Diolah nganggo Tr...

    Warna coklat poék Kelembapan 10% MAX Ash 5% MAX Bungkusan dina kantong PP 20kg bersih unggal Peels Jeruk Kering ngarujuk kana kulit buah jeruk sitrat anu dipelak di Cina kidul.Mangpaat kaséhatan tina mesek geus dipikawanoh dina Pangobatan Tradisional Cina salila sababaraha dekade.Jeruk zest mindeng dipaké pikeun ningkatkeun rasa séjén dina Manisan, gravies, komo sababaraha masakan daging.Peels jeruk garing ogé bisa sprinkled salaku garnish a.Kulit jeruk tiasa dianggo pikeun ngadamel minyak buatan bumi anu lezat, jsb.

Blog urang